återbördad från sommarturnén

ojojoj vad jag har haft det bra. semesterresan till karlshamn-växjö-karlskrona-göteborg blev hur lyckad som helst! =)

 

en av höjpunkterna var glassiären i karlskrona!

nu lider jag bara av ångesten av att ha kommit hem till en ensam vardag i en liten lägenhet i en liten stad... men jag vet att det alltid blir så efter att jag varit bortrest. det kommer att ta några dagar sen har jag återanpassat mig. förhoppningsvis blir det lite bättre uppdateringar på bloggen då! ;)


(näst) sista anhalten

håhåjaja. nu har jag kommit ner till göteborg efter ett par dagar i karlskrona. karlskrona var en glad överraskning. en mysig stad med mycket vatten! och att solen äntligen började skina gjorde ju inte saken sämre! =)

jag har träningsabstinens så det sjunger om det. i karlskrona var vi på ett spinningpass men dom endorfinerna räcker ju inte så länge. många långa promenader har det iofs blivit men även mycket god mat och öl.

här i gbg hälsar jag just nu på en lumparkompis och i afton ska vi hälsa på en tredje lumpare. det ska bli riktigt kul att ses efter alla år!

nu ska jag se om jag kan tigga till mig en kopp kaffe...

semesterrapport

jag har avverkat karlshamn med östersjöfestivalen, nu är jag i växjö och imorgon åker jag vidare till karlskrona. vädret suger, det är mest regn och blåst hela tiden. men trevligt det har vi! min värdinna har börjat återhämta sig från en rejäl förkylning. men vi känner varann såpass bra att det kvittar om hon är lite krasslig eller ej. men det är klart att det är tråkigt för henne att vara sjuk när jag hälsar på. vi ses trots allt bara någon gång per år... jag är duktig och har knappt shoppat nåt alls. ett par shorts, ett träningslinne och två par strumpor. men jag har ju bestämt att det inte ska handlas en massa bara för att liksom. jag behöver pengarna till annat nu under hösten.

hursomhelst så är jag nöjd med att vara på resande fot och jag längtar inte hem det minsta. jag längtar dock efter att få träna!

så kan det också gå

det sista jag och min kollega pratade om innan vi lade oss i varsitt jourrum igårkväll var att han skulle ta ett av våra fordon till verkstan strax före åtta när dagens personal började komma. barnen sover oftast till åtta-halvnio och om dom vaknar så sätter dom sig vid tv:n, världens mest praktiska barnvakt. så när det knackade på min dörr halvsju imorse tänkte jag "förihelveteungjäveldukansättaigångtvnsjälv" men det var min käre kollega som frågade om jag levde och meddelade att han snart skulle åka. till saken hör att jag alltid brukar vara först uppe och stöka i köket och läsa tidningen i lugn och ro. men jovars, jag levde och gjorde mig iordning. när jag sen kom ut i köket frågade han om det var ok att han åkte iväg. "jaah?" sade jag, "har du ändrat dig och tänker vara där redan när verkstan öppnar?". " nämen vaddå?" sa han. då fattade jag! och frågade honom vad klockan var... "kvart i åtta" sa han, "nähä. kvart i sju" sa jag...

haha. det skrattade vi åt ett tag. han hade stigit upp 05.40 helt utan anledning. haha. jag skrattar fortfarande.


återhämtad

vilken rolig helg jag har haft! och igår var det kul på jobbet också!

nej, jag käkar inte lyckopiller, men fy tusan vad jag har saknat att vara social. nu blev det kanske en liten överdos i helgen men jag tycker ju att det är så kul att träffa nya människor.

jag har haft lite ågren över en sak som hände men det är inget jag kommer att ångra resten av mitt liv. möjligen kan det hindra och fördröja lite andra saker. men det är sånt som händer.

vi var alltså några från jobbet som hade bestämt oss för att kasta loss och festa ordentligt under helgen som var. på fredagen förfestade vi hemma hos en kille och gick sen ut på harrys i falun och lyssnade på coverbandet falu funk. trevligt och svängigt på alla sätt och vis. jag övernattade på bästa kollegans soffa och fick skjuts tillbaka till borlänge för att träna combat klockan 10 på lördagsmorgonen. sjuuukt jobbigt när man är bakfull
kan jag meddela... sov ett par timmar på eftermiddagen och sen åter till falun för besök på en fest hos helt nya och överraskande trevliga bekantskaper. hålligång hela kvällen och nattbussen hem. så söndagen var seeeg men go'.

och för att toppa det hela så hade jag en riktigt glassig dag på jobbet utan några problem alls egentligen. fick dessutom en fin bekräftelse på att mitt jobb spelar roll.

och¨nu är jag heltaggad på semesterresan som går av stapeln på fredag!

håhåjaja

jag har varit ute på dåligheter. två dar i rad. men det var det värt. i found my mojo. det här bådar gott inför semestern! ;-)

hur mycket vatten finns det?

jag var så lycklig att jag hade lyckats få tag på en körlektion idag. sen regnade det. från 10 till 14. sen var det ett litet uppehåll på ett par timmar. men i mitten av min körlektion började det regna. och det regnade mer. och mer. och mer. och mer. jag har sällan och aldrig varit med om så mycket vatten från himlen. (om man bortser från översvämningsregnen när jag var i indien förstås). jag var blöt in på bara kroppen, det rann i stövlarna och handskarna vred jag ur över tvättstället när jag kom in. lite obehagligt var det också att köra när jag mest bara såg vattendroppar hela tiden. på gatorna hann det inte rinna undan utan det var decimeterdjupa sjöar på sina ställen. nä tack. det var inget roligt väder att motorcykla i.

bloggblogg

jag bloggar. men inte särskilt ofta. jag har tusen saker i huvet som jag försöker hålla koll på och få ihop på bästa sätt.

- jag har fått en uppkörningstid som jag tror ligger på tok för nära i tiden. jag har ju för f*n inte ens köpt min mc än så jag har inte kunnat börja övningsköra annat än på körskolan. och där är det huggsexa om lektionerna så jag får vara glad för det lilla.

- semesteretapp 1 är inte klappad och klar. det saknas boende i karlshamn och jag måste få klart med gbg-besöken typ NU!

- semesteretapp 2 kommer att innebära flyttbestyr. fast jag vill hellre åka till farmor i jämtland å plocka blåbär. samt att det ska klämmas in ett bröllop på annan ort mitt i perioden...

och allt detta överskuggas av mitt ständiga sökande efter true love som fö visar upp sig i form av potentiella kandidater på flera håll. kanske kärleken uppenbarar sig sommaren 2009?

summasummarum kan man säga att det händer och kommer att hända en hel del men jag har nog med att hålla det i huvet så det kommer inte ut på bloggen! kanske jag får göra en sammanfattning sen i höst?

61 rätt av 65 möjliga!

imorse skrev jag teoriprovet i falun. det gick ju hur bra som helst men jag var absolut inte övertygad om att jag skulle bli godkänd. jag använde i princip hela tiden, tror bara det var 2 minuter kvar när jag tryckte iväg det för rättning! och av dom frågor jag hade fel på var två sådana jag suttit och klurat på in i det sista. jag är nöjd, jättenöjd och firar det hela med en körlektion!



RSS 2.0