ketchupeffekten

kommer inget, kommer inget - kommer allt! ja jävlar vad det händer saker hela tiden helt plötsligt.

förra helgen blev jag medbjuden på ljusstöpning i falun. mycket roligt! det var ett gäng damer från jobbet som var iväg och stöpte ljus, drack vin och åt soppa. så nu har jag julklappar till hela familjen! haha.

sen har jag avancerat till att bli tillförordnad enhetschef på jobbet under tiden chefen är sjuk. till att börja med 14 dagar. men troligtvis längre.

åsså ska jag bli moster till våren.

mamma sak komma och hälsa på nästnästa vecka.

imorgon är det gymfest och jag har två kavaljerer som eskorterar mig dit! och nästa vecka har vi firmafest.

jo, åsså har jag sprungit 15 km på 1 timme å 15 minuter.

kort sagt händer det mycket positivt just nu! =)


shoppingförsök

igår var jag till falun för att införskaffa lite nya träningskläder. jag är så sinnessjukt less på dom kläder jag har och skorna. ja, skorna är som mockasiner och heeelt utslitna. jag hittade ett par nike som var både snygga och sköna, men tyvärr inser jag att dom är pyttelite för små. så jag får gå och försöka byta, alternativt hitta några andra. det trixiga är att den modellen bara fanns i falubutiken och bara i två olika storlekar... sen måste jag byta storlek på ett par brallor också. jag förstår inte varför jag har blivit så kass på att köpa kläder i rätt storlek?

kolla vad jag har!

 

tyvärr sprack ju tidsplanen när det gäller mckortet. =(
men med den här i garaget är jag redo att ta tag i det igen i vår!


it's been a bad day, please don't take my picture

idag har jag bla slagit huvudet i kylskåpsdörren, funnit min cykel med platt och lufttomt bakdäck samt spillt ut ett glas rödvin på parkettgolvet. det är ett under att jag inte drunknade i badkaret. jag tänker inte ens försöka laga mat.

hoppas det går bättre för dig!


RSS 2.0