vinter i växjö

jaha. här åker man söderut och vad får man? snöstorm. tack så mycket. igår var det riktigt vidrigt snöigt, blåsigt och kallt. brrr. men vi värmde oss med varm choklad och en massa prat på waynes.

idag blir det en tur ner på stan för (förhoppningsvis) lite shopping. när jag var här i somras tyckte jag att utudet var över förväntan så jag har gott hopp för dagen. bla skulle jag vilja hitta nåt nytt att ha på mig imorgon när vi ska ut i k-hamn. vad är det som gör att man alltid vill ha nåt nytt på sig när man ska ut på galej?

L måste jobba några timmar nu på morgonen så jag har tagit en liten morgonpromenad och avnjuter nu en frukost i lugn och ro. sen åker jag ner på stan för hur trevligt det än är med sällskap så shoppar jag bäst på egen hand! 

Teleborgs slott by Martin Gunnarsson. 

kring detta vackra slott (teleborgs slott) gick jag min promenad imorse.

(bilden googlade jag fram och hittade här: http://flickr.com/photos/gunnarsson/571902851/)


tjingeling på en stund

nu lägger jag ner verksamheten för idag. tröttheten övermannar mig fastän jag är rätt sugen på att vara uppe och kolla på dålig tv bara för att, liksom. när jag vet att jag är ledig vill jag gärna vara uppe sent men det är inte lämpligt när man ska stiga upp vid 5-snåret... 

kanske kommer det nåt litet inlägg från småland... 

ps. borde jag kanske meddela en viss person att jag är på väg söderut?

äntligen lugnt

håhåjaja, vilken dag!
men jag har hunnit med allt jag hade tänkt. tvätten håller på att torka, tågmatsäck + tidning är köpt, jag har varit ute och sprungit, tågbiljetterna är utlösta och packningen är nästan klar. jag har tom stekt sojamjölspannkakor till middag så nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av att jag ska åka på minisemester!

förresten så snöade det på mig idag. stora flingor dunsade ner genom luften vid lunchtid! jag längtar till jul jag.

packning in progress

 
(ja, du ser rätt. det är en leopardmönstrad bh)


packningsbestyr

på torsdagmorgon klockan 05.49 sätter jag mig på tåget till småland för en underbart efterlängad helg med bästaste L.

som vanligt när jag ska resa bort så är det med skräckblandad förtjusning jag tar mig an packningen. ofta skjuter jag den dessutom framför mig så länge att det blir panik på slutet. den här veckan finns dock inget utrymme för panik. imorgon börjar jag jobba klockan 8 och jobbar fram till klockan 12 på onsdag. när jag slutar jobba så bär det iväg på lite ärenden som måste göras innan jag ska åka, typ köpa matsäck, handla lite på apoteket etc åsså är det tvättstugan klockan 16. skulle gärna vilja träna också då det blir allt annat än motion och hälsa under helgen! :-)

så med dom här förutsättningarna har jag bestämt att när klockan slår åtta ikväll så är det endast packning som gäller. med sällskap av moneybrother.

inge rök utan eld

förmiddagen har jag spenderat på brandutbildning. 3 timmars teori om brandvarnare, olika typer av brandsläckare, förebyggande åtgärder osv. sedan 1 timme praktiska övningar så nu luktar jag brasa! :-)

några viktiga saker som jag lärde mig:

- kolla brandvarnarens funktion genom att elda något under den, INTE genom att trycka på den lilla knappen. knappen indikerar bara att batteriet inte är strömlöst.

- om någon elektrisk apparat krånglar - byt ut den! om man behöver lirka och trixa igång den så är det förmodligen en tidsfråga innan den går sönder ordentligt...

- kolla upp utrymningsvägarna där du befinner dig!

- köp en brandsläckare!

 

(www.firewebdesigns.com/)


tidig jul

mina pysselplaner grusades då det jag behövde inte fanns... men jag hittade dom här på rea på lagerhaus. det tycker jag var roligt! måste börja klura på vad jag ska stoppa in i bollarna!

 

söndagsplaner

jag vaknade pigg och glad efter en 12-timmarsnatt! grymt skönt att sova tills man verkligen är utvilad. och att dessutom få dra tillbaka klockan en timme gör ju att dagen blir längre.

jag har tänkt att jag ska vara lite pysslig idag. jag har några idéer på lut men då måste jag till panduro först och dom öppnar nog inte förrän klockan 12 :(

sen var jag så duktig igår att jag inte bara skurade golv och skrubbade badrummet, jag lagade supersmaskig mat också (därav det röda vinet). så jag har rester till idag. alltså kan jag spendera dagen med att göra precis vad jag vill utan att känna att jag borde göra nåt annat!

gud vad gott det är med rött vin!

Discount Red Wine from France 


somna på konsum

jag jobbade ju igår och egentligen skulle jag ha åkt hem och sovit men pga sjukdom hoppade jag in och tog en extra jour (moneymoneymoney). istället för att åka raka vägen hem och sova i morse så rev jag av ett body combat pass mellan 10 och 11. jag kände mig sååå duktig!

sen åt jag lunch och gjorde lite ärenden på stan. som att handla på konsum. mitt konsum är litet och så dåligt att jag tycker synd om dom. om jag ska handla tre varor så är alltid minst en slut liksom. men idag hade jag en rabattkupong, haha, så jag gick dit. och jag höll på att somna. den rushiga kommersen som alltid är på ica (både kvantum och maxi) existerade inte där. det var knäpptyst och vi var nog inte mer än 3 kunder i hela butiken. yawn. nu somnar jag snart hemma också.

är det verkligen bra att vara normal?

när jag är och tränar så brukar jag träffa på en tjej som beter sig annorlunda än dom flesta andra på gymmet - hon pratar med folk. står det någon i närheten av henne så pratar hon med den personen. bara lite allmänt småprat sådär. jag har länge tyckt att det är både trevligt och upplyftande annorlunda.

idag berättade hon att hon bor på ett gruppboende. jahapp. vi som inte har några diagnosticerade handikapp ligger med andra ord lååångt efter många andra när det gäller socialt beteende.

apropå det så är det nog alla vi "normala" som lever och arbetar i skyddade verksamheter och inte dom som är handikappade. på våra arbetsplatser är det oftast rätt likformigt, sällan är någon särskilt annorlunda, och i såna fall så betraktas den personen ofta som "udda" eller "svår".

nya slingor

idag har jag hunnit med frisörbesök och lite extrajobb på kontoret. jag har verkligen saknat att få sitta vid dator och skriva dokument som ska läsas och användas av andra. jag gillar att klura på formuleringar, vrida och vända på synonymer och få fram mest möjliga med så lite ord som möjligt!

frisyren är densamma men färgen är ny. tyvärr glömde jag ta en bild på hur håret såg ut imorse. men tro mig -  det är inget att vara ledsen över. mitt hår var trött, glanslöst och råttfärgat med solblekta toppar. nu är det mörkbrunt med blonda slingor i mellanhåret. jag klarar inte av slingor i överhåret för jag fyller aldrig på dom... ;-)

 

det är inte så lätt att ta en bra bild på sitt eget bakhuvud...


skön dag, skön kväll

efter att ha smällt i mig en liten middag rusade jag iväg på core + spinning. idag igen. det var skönt och jag kände att jag hade schysst teknik på cykelpasset. tror att det beror på att jag höjde upp sadeln mer än jag brukar. hursomhelst så fick jag till ett skönt "rundtramp" och kände mig hur stark som helst i benen, svetten stänkte och jag var nöjd och glad när jag gick därifrån.

sen pratade jag i telefon med både mamma och fd sambon. mamma berättade att budgivningen på deras hus är i full gång och det verkar inte som att folk bryr sig sååå mycket om finanskrisen. men mamma är lite orolig för ett ungt par som har lagt ett riktigt högt bud - hon är osäker på om dom verkligen kommer att klara av ekonomin... hon är rolig, lilla mamma! undrar om det är fler som har dåligt samvete när dom säljer sina fastigheter eller om det bara är min mamma som tänker så?

sen fick jag veta att syster min och hennes sambo ska på husvisning i veckan så jag har spanat in den kåken på hemnet. den verkar jättemysig. åsså kommer jag på att jag verkligen saknar att vara nära min familj när det händer så mycket runt om dom. blir alldeles längtig och snyftig när jag tänker på att jag inte får träffa dom förrän till jul. och då har antagligen mamma och pappa redan flyttat från vårt hus.

nog svammlat. jag ska polera mina tänder en stund och sedan krypa under täcket och läsa en bit i "mosippan" av elsie johansson.

heja mig!

inför hela (nåja, nästan iaf) företaget fick vi hurtbullar som sprang stafett i augusti ta emot våra medaljer!
jag tror att det är mitt livs första medalj. ever. 

 


uff. pust.

efter en hel förmiddag av utbildning kring bla människosyn så tyckte jag och mina tre närmaste kollegor att vi var värda lunch. lunchBUFFÉ för att vara mer exakt. nu är jag mättare än mättast och tänker nog ligga stilla i soffan en bra stund framöver. så det så.

middagstips

jag lyckades riktigt bra med min freestylematlagning idag.

- gröna linser
- krossade tomater
- körsbärstomater
- lök
- vitlök
- kycklingfond
- kanel
- kardemumma
- salt och peppar

blev till en härlig soppgryta som fick en klick lätt crème fraîche som styling. riktigt gott om jag får säga det själv men det såg inte mycket ut för världen så jag skippar bild! :-)

dagens shopping

 
det är ju nästan så självaste anna skipper skulle kunna godkänna min matkasse! eller hur?

antagligen ratar hon färdiglagad ärtsoppa, mejeriprodukterna och buljongen. sushitillbehören kanske jag skulle få behålla.eller vad tror ni?


tisdag igen

i helgen var vi tre personal som jobbade med tre ungdomar. helt underbart! andra halvan av styrkan var bortrest och hade det precis lika bra som vi = alla nöjda och glada! vi kunde ta ut raster, vi kunde sluta i tid på kvällen och sova ordentligt på nätterna.

men det bästa av allt var att det fanns möjlighet och utrymme till att säga " ja, det gör vi! vi kan åka nu direkt!" istället för att säga " mmm... vi får se om vi hinner det idag. kanske." 

idag funderar jag på att skaffa mig lite piggare hårfärg. jag har faktiskt varken färgat, tonat eller slingat håret sen mars. det börjar synas... under sommaren är det helt ok för då får jag lätt ljusa slingor men dom slingorna ser bara trötta och trista ut nu. :-(

goda nyheter

imorse innan jag åkte hem från jobbet (vilket blev senare än planerat då det var brist på vikarier) fick jag en förfrågan från min chef. han, och en av dom högre cheferna, vill att jag ska skriva dom planeringsdokument som upprättas kring varje inskriven ungdoms behandling. det känns jättekul eftersom jag gillar att skriva och jag har saknat mer administrativa arbetsuppgifter. chefens förfrågan kom utifrån att han tycker att det jag skriver i form av daganteckningar och periodsammanfattningar är "av hög kvalitet" och att han själv inte hinner med att skriva planeringsdokumenten. då jag inte förväntas hinna göra det här under mina ordinarie arbetstimmar är dom villiga att betala den övertid som krävs för att planerna ska skrivas. yey. :-)

ny kalender

jag hittade en kalender som jag gillar tillräckligt mycket. tyvärr har den såna där onödiga sidor med honduras nationaldagar mm men det kan jag leva med! åsså hoppas jag att spiralen håller hela året. den är nämligen av plast, men det borde väl funka ändå?

 

undrar vad jag ska ha för framsida? 


 

jag gillar när det är långa rader att skriva på istället för när dom har delat av uppslaget i sju smala kolumner.


freitag

hoppsan! jag har suttit och läst bloggar och läst ELLE och lyssnat med ett öra på efter 10 med malou och helt plötsligt är klockan över 11! iofs så sov jag nästan till halv nio...

på väg ner till gymmet ska jag slinka in på akademibokhandeln och kolla efter en ny kalender. jag har tider att skriva upp men min kalender räcker inte ända fram! :-)
sen blir det lunch och en vända till kupolen för att testa nya träningsskor. mina har hängt med sen studietiden i umeå, tror nog att det kan handla om så mycket som 4 år. inte bra. inte bra alls.

lugn kväll

en sån här kväll när det är bloggbaluns i huvudstaden så inser jag att jag borde söka reda på lite andra bloggar att läsa... det är ju ta mig tusan (nästan) ingen av dom bloggar jag brukar läsa som uppdateras ikväll. jag tar tacksamt emot tips på bloggar som INTE handlar om hm trends senaste plagg!

ny träningsform

trots att jag var på ett urdåligt afro power dance pass förra veckan så vågade jag mig på en nyhet idag - funktionell träning. jag skulle vilja beskriva det som cirkelgympa. det var en massa olika stationer med olika redskap och man jobbade 1 minut på varje station. riktigt trevligt och bra att variera styrkeövningarna om man, som jag, mest bara styrketränar genom att gå på body pump. det enda som jag inte gillade var att man skulle göra en del parövningar. det ogillar jag skarpt. då jag tränar själv och inte har med mig nån övningspartner så kan jag bli ihopparad med precis vem som helst - allt ifrån britt-marie, 58 år, som nyss har köpt träningskort till 17-åriga fotbollstjejer och 40-åriga super-maraton-muskel-gubbar.

åsså hann jag med att se min lilla gymflirt också. tihi! han är så söt som en schimpansunge (eller nåt annat som ser snällt och gulligt ut). han kom precis när jag skulle gå så vi gjorde en sån där klassisk passage när båda två sedan vänder sig om och kikar över axeln. så jag cyklade hem med lite pirr i magen och ett fånigt leende på läpparna! :-)


hur gick det till?

efter flera veckors helvete på jobbet så hade vi en kanondag igår! i måndags var det iofs helt ok också men igår var det riktigt roligt, mysigt och bra. hela dagen. på mitt jobb händer det nästan aldrig. det brukar alltid vara bråk, skrik, ångest och slagsmål. jag fick tom sova hela natten. fram till klockan 06 iaf... men det är helt ok. jag blir hellre väckt tidigt på morgonen än mitt i natten då jag brukar ha svårt att somna om.

idag är det riktigt kojväder. det bara regnar och är grått så jag går inte ut mer än nödvändigt. jag tror att jag ska läsa hela dagen! förutom när jag tränar förstås.

det sämsta ...

det sämsta med att jobba långvecka är att jag missar både cityakuten och grey's :-(  men jag kan iaf se desperate housewives ikväll. alltid något.

dom vill fatt jag ska vara skyddsombud på jobbet. vad gör ett sånt? måste googla...

dear diary

igår var det en riktigt bra dag på jobbet för min del. redan på morgonen sa jag till mina kollegor att ikväll kommer alla barn att ligga lugnt i sina sängar när klockan slår 23. detta uttalande möttes av negativa kommentarer och misstro. haha! jag fick rätt! och det kändes sååå grymt bra. dels för att vi har haft många sena och stökiga kvällar senaste tiden men mest för att jag satte mitt mål för dagen. yes.

så idag har jag belönat mig med en superslapp förmiddag med bara lite tvättstugespring. sen skulle jag till barnmorskan och kolla blodtrycket (rutinkontroll) varpå hon surprisade med att tycka att det var dags för en undersökning också. tadaaa! det var jag INTE beredd på men å andra sidan så var det kanske lika bra. efter att överraskningen lagt sig bestämde jag att jag fick ta vägen förbi kupolen när jag skulle hem. och därifrån kommer jag ju sällan tomhänt...

abort mission



jag började virka på en "missonirandig" halsduk men avbryter härmed projektet. mitt garn känns för tjockt och klumpigt men det är ett enkelt och roligt mönster att virka!
 
jag gör nåt annat istället tror jag. tex kollar på reprisen av ugly betty.

kan man fundera för mycket?

jag är en ganska eftertänksam och planerande person och för tillfället är jag (om möjligt) ännu mer funderande.
jag funderar på en massa saker: jobbet, framtiden, kärleksrelationer (både tidigare och ev. kommande), bostadsorter och bristen på riktiga, äkta vänner. eller om det är bristen på tillit till dom vänner jag har?

det mesta jag funderar på gör mig bara ledsen och orkeslös då det krävs så mycket kraft, vilja och energi för att försöka förändra. den kraft jag har sugs ur mig på jobbet, vilket jag vet är ohållbart i längden. men jag har ju bestämt att jag ska jobba här i minst ett år för att få ut så mycket som möjligt av det. just nu tvivlar jag på att jag kommer att orka mer än så men samtidigt måste jag ju ge det en ärlig chans.

allt grubblande gör att jag inte orkar hitta på saker när jag väl är ledig. för det mesta är jag hemma och pysslar och donar. vilket jag iofs trivs ohyggligt bra med men det skulle säkert vara bättre för mig att hitta på nåt utanför hemmet. just nu ser jag iaf fram emot min resa till småland och den allra bästa L som har planerat för en röjarkväll med sina galnaste tjejer. hon vet minsann vad jag behöver! :-)

sol i sinne

idag vaknade jag av att solen lyste mig i ögonen. då gick jag ut och sparkade lite i dom underbara rödorangea höstlöven. nu har jag matat i mig en bamsefrukost och funderar på om jag ska 1) läsa, 2) virka eller 3) fixa lite med datorn. det lutar åt nummer 2.

en underbar söndag önskar jag till hela världen!



sportrockare

som den iakttagare jag är lägger jag märke till både det ena och det andra.

på min joggingrunda idag såg jag en joggande hårdrockare!!! han hade bandtshirt med blixtar och grejer på, svarta shorts, långt slitet hår, tatueringar, piercingar och hela kitet. coolt. kalla mig fördomsfull men jag förknippar inte hårdrockare med motion.

i övrigt har dagen resulterat i en nyvirkad mössa och, ehhh...  inte så mycket mer.

happy friday!

efter en rätt lugn dag på jobbet spårade det hela ur på kvällen (som det ofta gör om dagen varit  lugn). så summa summarum högst 3 timmar av orolig halvdvala sen klockan 6 igår morse. det var skönt att cykla iväg från jobbet imorse kan jag säg! :-)

jag tog en sväng förbi stadium då dom annonserade om lagerrensning i dagens tidning. jag kom därifrån med jacka och byxor att ha på löprundan nu när det inte räcker med tights och tröja längre. jag har ju letat ett tag...

 

bilden blev mörk men det syns ju att jag kommer att matcha mina gardiner iaf!


dubbla konstigheter

igår jobbade jag. kom i säng vid 00.30, upp igen kl. 06 och föreläsning om hjärnforskning och utvecklingspsykologi mellan 8 och 12. när jag somnade efter lunch drömde jag nåt märkligt... jag drömde att jag kysste min granne. som jag ALDRIG har tänkt på på det sättet. skumt. 

kan den konstiga drömmen bero på det helt oväntade draget att jag åt blodpudding till lunch? jag har aldrig i mitt vuxna liv köpt blodpudding. ätit det har jag endast gjort när jag jobbat på dagis och inte haft nåt val. men idag var jag bara sååå helt galet sugen på blodpudding.  

resultatet

 

klart och betalt!

tyvärr är mina fina vantar virkade i läbbigt akrylgarn (materialkostnad typ 12 spänn) men det var mest för att testa modellen jag gjorde dom. några fler modifieringar ska göras innan jag köper "fingarn" i ull för att virka till mamma.


gröttips

idag efter träningen kokade jag en liten kvällsgröt. jag hade axas grynblandning som bas och kokade gröten med mjölk istället för vatten (brukar göra så ibland när jag vill "lyxa" till det lite!). jag spetsade till min gröt med små äppelbitar och torkade tranbär vilket blev riktigt riktigt gott!

idag är för övrigt en stor dag i min tv-värld - det är säsongsstart för cityakuten! yey! :-)

älska lediga måndagar!

det är nåt visst med att vara ledig på måndagar. det är liksom extra skönt när man vet att många andra plågar sig iväg på jobbet för en hel veckas slit!
(ja, jag vet, jag är skadeglad)

angående mitt problem med virkning och läsning så har jag löst det genom att låna en talbok. utbudet på bibblan var inte det största eller mest intressanta men jag valde iaf jan guillous fienden inom oss. vi får väl se om jag lyssnar igenom alla 14 timmarna...

åsså funderar jag lite löst på att åka på semester i typ januari. antagligen får jag åka iväg själv då jag inte har nåt lämpligt resesällskap som har tid och råd. det kanske är nån som vill hänga med? jag tänkte antingen palmer, bad och böcker i hängmattan eller möjligen ett försök att ploga mig nerför nån liten alptopp...


problem

just nu är mitt största problem att jag inte kan läsa samtidigt som jag virkar...

 


knas

idag har min dator varit helt muppig och inte alls gjort som jag har velat (eller är det blogg.se som har strulat?). och i ärlighetens namn har jag inte haft nåt särskilt att blogga om.

här på kvällen kom jag iaf iväg på body pump och det är över en vecka sen sist så jag har lätt vibrerande armar och ben just nu! haha! träning när den är som bäst. :-)

nu sitter jag och slökikar på ensam mamma söker. tänk om man hade det problemet: att välja vilka av killarna man ska fortsätta träffa. jag skulle kunna dejta en hel del av grabbarna, jajamen.

recept på en skön helg

- börja lördagen med ett träningspass (för mig blev det body combat)
- äta lunch (för mig blev det brunch, typ frukost med extra allt)
- ta en cykeltur och handla lite gott till kvällen
- sitta i soffan och virka och lyssna på gamla favoritskivor
- prata i telefon med en god vän
- äta god middag (för mig blev det morotssoppa, tappade dock i lite väl mycket svartpeppar... det var så stora hål i kryddburken...)
- frossa på nåt gott till efterrätt (för mig blev det kladdkaka) medan tv:n bjuder på lördagsunderhållning
- läsa lääänge i sängen innan man släcker lampan

idag kommer det nog att se ungefär likadant ut hos mig då det regnar och är urtrist utomhus!

trevligt med post

 

får ni såna här rara vykort från era träningsställen? det är inte varje dag man får post med handskriven text (notera guldpennan) i dessa dagar...

att öppna eller inte öppna. det är frågan.

jag har varit sugen på messmör sedan i söndags. jag antar tyvärr att det är sockret jag vill åt. idag föll jag för frestelsen och köpte hem en ask, den minsta möjliga förpackningen dock. jag vet att om jag öppnar den så kommer jag att äta tills jag nästan mår illa. jag vet att en stor del av befolkningen mår illa bara av att tänka tanken men för mig smakar en smörgås med messmör trygghet, värme och kärlek. messmör är det pålägg farmor köper hem när jag ska komma och hälsa på. kärlek till farmor! 

 
jag ska försöka hålla mig iaf till klockan 20 :-)


pms?

är det rimligt att pms-ilskan i min ålder (mellan 25 och 30) byts ut mot en våldsam längtan efter bäbisar? kan det vara så?

idag vågar jag knappt gå på affären eftersom jag kanske skulle kunna få för mig att kidnappa en liten rundkindad, storögd människovalp... det riktigt värker i mig av längtan.

fransad och klar

äntligen har jag fått klart min semestervirkning. den har legat i två månader och väntat på att jag ska fästa trådarna och knyta fransar... men nu ska sjalen få ett bad och jag ska spänna ut den så den (förhoppningsvis) snyggar till sig lite!

 

undrar vad nästa projekt ska bli... julklappsvantar till mor kanske? 


dagens lunch

 

är det torsdag så är det! : ) men jag måste säga att icas ärtsoppa på plastkorv är mycket godare.

rosa oktober

jag har beställt 4 t-shirts från lindex pink collection. dom är perfekta att ha på mitt jobb så jag slog till. det gör ju inte saken sämre att man stödjer cancerforskningen. kul att man kan hämta paketet i sin lindex-butik. undrar om man kan byta storlekar där också?

min "arbetsuniform" består mer eller mindre av slappa byxor med många fickor, vit t-shirt med tryck samt munkjacka eller liknande. trist men sant. det ska vara bekvämt och praktiskt samtidigt som jag vill känna mig någorlunda representabelt klädd om jag ska med på sjukhusbesök, gå på banken eller liknande.

sovdag

idag har jag mest bara sovit. och när jag har varit vaken har jag ätit. för att snart somna om igen. men nu måste jag hålla mig vaken ett tag så jag kan sova i natt! jag har faktiskt sett en film också idag. fast jag var tvungen att dela upp den i två för jag somnade mitt i...

filmen jag såg var a mighty heart med angelina jolie. jag tyckte att filmen var helt ok och angelina gör en bra insats som huvudrollsinnehavare.

51cet0n1e3l.jpg

sällskapssjuk

det sämsta med att ha besök är att det blir så ensamt när dom åker... :(
jag längtar redan jättemycket efter mamma och pappa fast det bara är ett par timmar sedan dom åkte. en bidragande orsak kan vara att jag är förkyld och febrig och pga detta allmänt överkänslig och lättrörd.

igår ringde min telefon mer än vad den brukar göra på flera dagar. bland annat ringde dom från jobbet och sa att vårt planeringsmöte på torsdag var inställt. vilket är bra eftersom jag är sjuk. men en stund senare fick jag förfrågan om jag kunde jobba extra i veckan - "tidigast på torsdag" svarade jag. men om dom ringer och ber mig jobba imorgon så kommer jag att säga nej eftersom jag tänker bli frisk så jag kan jobba mitt ordinarie pass på fredag. 

 

såhär dassigt väder var det igår när vi var till sundborn och spanade in carl larsson gården. 

 

RSS 2.0