vårtecken

idag bestämde jag mig för att påbörja årets solbränna. och då menar jag alltså den äkta solbrännan, inte den jag brukar BUS:a fram under den del av året när jag ser mer grönvit ut än brunbeige. så jag smorde på lite solskyddsfaktor i urringningen och parkerade mig i en trädgårdsstol bredvid två rara tanter nere på gården. jag tror inte jag hann sitta där i mer än 45 minuter innan jag var helt rosa.
eftersom jag inte vill se ut som ett brännskadeoffer imorgon på jobbet så var det bara att knalla in igen och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska hitta på!

och på gymmet har dom ställt in kvällens gruppträningspass bara för att barnfamiljerna ska ut å grilla korv och ungdomarna bli fulla.
än jag då? jag ville faktiskt gå på forza ikväll ju...


substitut

detta är vad jag gör istället för att blogga. jag läser mc-teori för nu jävlar ska det bli åka av!

 

redo för sommar!

jag har redan köpt dom sommmarskor jag "behöver". men egentligen behöver jag inga alls eftersom jag alltid kilar omkring i mina havaianas-flipflops!

 

3 par som tillsammans kostade 346 riksdaler. inköpta på följande fashionabla lyxboutiquer: h&m, coop forum och ica maxi.


undantag

jag avstår från att blogga för det blir bara gnäll. det vill jag bespara världen. hoppas ni uppskattar gesten! =)

febrig och ynklig

efter en hyfsat hysterisk dag på jobbet ligger jag nerbäddad och orkar knappt se på tv. jag har så ont i halsen att jag snart kommer att välja att dregla istället för att svälja! in ens mucoangin hjälper...

igår hade vi planering under fömiddagen på jobbet och det är oftast rätt tufft att komma in och börja jobba mitt på dan. det innebär i praktiken att barnen får 8 olika ställföreträdande föräldrar under en och samma dag. inte så konstigt att det var high chaparall resten av dagen kanske?

dessutom arbetade vi första passet med vår nya kollega. på natten sade han att han var helt utmattad och absolut inte ville jobba på vår enhet. yippiekayey! vilken härlig inställning... det kan bli en dryg tillvaro på jobbet framöver med andra ord.

ingen modeblogg men...

...jag gillar mina tokblå strumpor ihop med urtvättade svart jeans.



nyttig söndag

jag ägnar dagen åt att göra vårfint!

just idag har det inneburit att jag tagit hand om och stoppat undan vinterstövlar och dom sista vinterkläderna. jag har städat ordentligt och ändrat lite i min möblering. som boende i en 1:a kan man ju inte ändra på så mycket men litelite. åsså har jag lagt in månadens räkningar som inte dras på autogirot.

jag har varit duktig. nu får jag mellanmål.

dumma dom



jahapp. och vi andra då?

varför är så många erbjudanden riktade till "flerpersonskonstellationer"? visst är vi väl ändå ganska många som lever i enmanshushåll? eller?

en finfin lördag!

solen lyser från en klarblå himmel och jag är ledig till på måndag!

jag började dagen med att träna. nu när lunchen har halkat ner ska jag ta en promenad till bibblan. tydligen är det marknad i stan i helgen också men de skiter jag fullständigt i! =)

jag känner mig fortfarande på rätt bra humör. det finns bara en sak som gör mig besviken och lite arg just nu. kommande helg är det dags för vår årliga personalfest och såklart är det min tur att jobba helg (ja, hela mitt arbetslag förstås men jag bryr mig mest om mig!). då vi har svårt att få in vikarier och jag dessutom ska vara ledig några pass senare i vår/sommar så är chansen att jag får vara med och festa loss yttepytteliten. blä!

det blir bara inte av...

som på så många andra blogghåll går mitt bloggande på sparlåga.
jag gör intressanta och roliga saker och är rätt pigg och glad. på jobbet har vi det faktiskt rätt skönt nu. i veckan kommer dock en av mina närmaste kollegor att byta arbetslag och en ny filur kommer in i vårt lag. men det ser jag fram emot med spänning och entusiasm!

jag önskar jag kunde säga att jag inte hinner blogga pga att jag är ute i vårsolen. men om sanningen ska fram så är det nog mer så att jag är uptagen av att göra en massa quizzes på facebook och annat dödsviktigt...

värdelös dag

igår åkte jag in på jobbet på eftermiddagen för att ta emot ett rövargäng som firat påsk ifjällen. under natten sov jag uselt då rumsgrannen behagade stöka omkring till strax före 01 och när jag väl somnade drömde jag mardrömmar som väckte mig samtidigt som jag hörde en gosse ropa mitt namn med lätt panik i rösten. han drömde också illa, om en pedofil som gick runt i vårt hus så han vågade inte gå ut ur sitt rum för att väcka mig. tur att jag ändå var vaken så han slapp ligga där och skrika!

så när jag kom hem imorse blev det ett snabbt tvättstugerace sen vaggade jag mellan datorn och tv-soffan några gånger innan jag däckade i soffan. jag vaknade lagom till att hinna med ett pass body pump. det var väl det enda vettiga jag gjorde idag. tack och gonatt!

tiden går fort när man har roligt

jag och min kära mamma har haft en helt underbar påskvecka ihop! det är klart att solen och värmen gjorde sitt för att förgylla dagarna. endast 2 dagar var det gråregnigt och då var vi i falun och sprang på stan. andra saker vi har gjort är promenerat i massor, läst böcker ikapp, ätit god mat (bla indiskt, italienskt och japanskt) och vi har fikat på caféer nästan varje dag! helt fantastiskt!

det som förvånar mig mest är att jag inte har blivit less och irriterad på mamma en enda gång på hela veckan. okej då, hon fick en släng av sleven igår när jag skulle kolla igenom mina deklarationspapper men det var mest min sega dator jag störde mig på.

jag längtar redan tills jag ska åka upp och hälsa på i juni. när jag träffar en person ur min familj börjar jag automatiskt längta efter dom andra också. nu vill jag träffa pappa och syrran med!

en sak som är kul med mig och min mamma är att vi är så sjukligt väl införstådda med hur den andra funkar. vi är som ett gift gammalt par! det är säkert fler som har det så men det fascinerar mig ändå. att hon kan veta saker innan jag har sagt det och tvärtom. det gör att vi aldrig behöver "catch up" som man kan behöva med andra personer man inte har träffat på ett tag.

det är mycket nu

min jobbhelg var den bästa hittills och då har jag ändå arbetat var 3:e helg i ett års tid! vi hade det skitbra helt enkelt. att det var sol och varmt gjorde ju inte saken sämre.

och igår kom min mamma hit. hon stannar ända till på söndag. idag har vi gått på kupolen och ätit godaste italienska glassen. middag åt vi på indisk restaurang. varför får man alltid så mycket mat när man käkar indiskt? sen var vi på teater, en föreställning om selma lagerlöf och hennes kärlekar sophie elkan och valborg olander. mycket bra och rolig föreställning. teater är najs. 

imorgon ska jag till jobbet på veckomöte och sen bär det av till falun där vi ska lyxa till det med SPA-paket och hotellövernattning. mmm.... frukostbuffé!


vårkänslor i skafferiet

 

vitlöken känner precis som jag!


VÅR!!!

det är VÅR!!!
jag har inte tid att blogga. jag måste vara ute i våren och jag måste plocka bort alla tråkiga, tjocka kläder!
det är underbart helt enkelt!

RSS 2.0